Vardag

Ja här flyter dagarna på sakta men säkert. Har haft en slö å rätt så tråkig vecka faktiskt .

Igår var jag ute och miljötränade Tillibus. Gick rätt bra.

Var till mammas jobb först så hon fick spana lite. Suveränt

Sen tog vi oss en tur på ”stora” staden

10420316_10152620769557055_8111316180607956589_n

Sist vi gick där va de bara konstiga saker som en liten stolpe som stack upp ur snön som var läskig, men den lämna vi inte förrän den var helt undersökt.

Idag där emot så börja hon först reagera på två människor som var påväg i kapp oss. Dom gick med varsin stor påse hängande på ryggen. Då gick hon halvt baklänges och skulle ha koll hela vägen tills dom gått förbi.

Sen kom vi ikapp en dam. Som gick sakta och stannade ett par ggr. Tilli tvärnita och totalvägra att gå förbi damen. Till slut lyckas jag få med henne fram fast hon höll sig på avståd. Jag fråga damen om hon ville ge min hund en godbit för hon tyckte att hon var lite konstig.

Vet inte om damen inte hörde el om hon ignorera det, för hon bara mumla på att det var så besvärligt att gå! Så jag fråga var hon skulle och om ja fick hjälpa henne hem om det skulle kännas lättare. Men hon ville inte ha sällskap. Nehej. Sa ta det försiktigt och så gick vi vidare.

Mötte en vän. som kom över till oss och hälsa. Tilli lika fjompig mot henne! Men guud! Ja tryckte på henne godis som hon gav Tilli. Tilli tog de försiktigt och höll sig på avstånd. Vi stod å prata en stund och Tilli verka inte bry sig till slut då ja såg min vän drog handen över sidan på Tilli flera ggr medan vi pratade. Hon följde oss på vägen sen var det inge mer med det.

Men herregud ska jag få en till mespropp?? Det orkar jag inte med igen! Bläää! Tilli har aldrig reagerat så på människor. Hon har varit fram snabbt å hälsat på människor å sen liksom skitigt i dom. Men nu blev hon låg. Typiskt Nikki aktig. Smyger sig lite försiktigt fram å påväg å sticka om så behövs! Jag hoppas å ber till vad som helst att detta bara är en tillfällighet! Ska fortsätta våra turer på ”stan” å hoppas det blir bättre!

Skulle tatt oss en tur idag med. Men -17 var det förut. Nu har ja ej kikat. Så djuren har härjat hemma än så länge!

_DSC8786

En skitig vit (?) herde 😉_DSC8792 _DSC8796 _DSC8799

Va kallt år Dylan på morron bajjen _DSC8808 _DSC8815 _DSC8817 _DSC8819 _DSC8823 _DSC8827 _DSC8829 _DSC8835 _DSC8836 _DSC8838 _DSC8843 _DSC8844 _DSC8848 _DSC8855 _DSC8859

Tur vi inte ska på nå utställningar! Hon är mer grå än vit. Men så blir det när man busar i ridhus 😉

_DSC8790

Nu blir det ett varv med dammsugaren innan duschen. Sen kommer äntligen lillprinsen hem. Då blir det matlagning så får vi se om storprinsen är hemma i tid å äter med oss oxå 🙂

Trevlig helg!

2 tankar om “Vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s