Heldag

Ja igår starta dagen kl 10 i ridhuset. Där blev de 2 timmars träning med dom fyrbenta. Efter blev det hundbus och korvgrillning. De som ville kunde träna mer. Men vi gav upp. Dyngsura å kalla va de skönt å åka hem och få sig en varm dusch  🙂

 

Allt är mobil kamera bilder  och uppdaterat genom telen så ni vet om det ser helt galet ut 😉

Bild

 

 

Bild

 

 

 

 

 

  

 

BildBild

 

 

 

 

BildBild

BildBildBild

 

 

 

 

Idag har vi haft hundkurs. Blev promemad på stan. Nikki var draghund då Gabbe var med å sprang framför. Så ja lasta av vakpen på Marina till jag fått ordning på Nikkk 🙂 de gick bra. Förutom att lelltösa skrek å drog så hon knappt fick luft för att komma i kapp oss :p

När Nikki lugnat sig bytte vi så fick ja ta Tilli å va med på några av övningarna. Så tillslut gick de ju bra 🙂

 

Vi har tränat på både ligg å stå idag. Så nu börjar liggandet fastna. Nu ska vi snart börja ta steget från att jag ska kunna ge liggkommando stående också och inte bara när ja sitter breve 😉 men vi tar myrsteg. Är ju bara barnet än så ingen brådska. Så vi sluta med bus så nu har jag riv märken full händerna efter de få tänder hon har kvar 🙂Bild

2 tankar om “Heldag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s