kör van?

Igår hade vi slapp å städ dag ja å Gabbe. Så idag drog jag med mig djuren till skogen.

Denna vägen används inte så enda hjulspåren var från när jag var där sist.

Å bilen å jag var inte riktigt överens.

Tillslut fick ja lov å stanna när jag märkte att ju  mer ja gasa ju mer ville bakänden ner i diket. Det den redan var på go väg mot. Prova några ggr men den gled liksom snett. Så så jäkla bra man är så fick jag lov att ringa kriatoffer och fråga åt vilket jäkla håll ratt jäveln skulle vridas åt för å komma rakt på vägen 😉 han hann inte begripa så mycket förrän ja löst det själv. Bra på mig 😉 

Här kommer några dåliga mobil bilder som avslut 🙂

Var tog dom vägen?

Bild

 

 

  Åå hjäälp 😉BildBildNu tar ja svansen!

 

Bild

 

 

Bild

 

Bild

 

Bild

 

När det är som bäst 😉 

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s